Banner Mijn Loopbaan
 

Actueel: check nieuwe vragen en antwoorden

Bekijk ze hier
 

Trainingen

Het functie- en loongebouw is een andere manier van werken en belonen in de bedrijfstak. Niet langer de leeftijd bepaalt hoeveel je verdient, maar ook de vraag hoe iemand zijn werkzaamheden verricht. Een deel van de werkgevers en werknemers voeren al regelmatig functionerings- en beoordelingsgesprekken. Voor sommige betekent de invoering van het functie- en loongebouw de start hiervan. OnderhoudNL heeft een training ontwikkeld. Doe er uw voordeel mee. Klik hier voor meer informatie. 

Let op: beoordelingsgesprekken zijn niet verplicht, maar als u geen beoordelingsgesprekken voert, volgt automatisch een loonsverhoging. Wat verandert er voor mij?

Wat betekent het voor mij? Wanneer krijg ik een hoger loon? Waarop word ik beoordeeld? Wat gebeurt er als ik van werkgever wissel? vragen en antwoorden

 

Voor werknemers:
Weten waar je staat

Het functiegebouw kent zeven functiefamilies met in totaal 36 functies. Je wordt ingedeeld in het functiegebouw op basis van wat je doet en hoe je het doet. Elke functie hoort bij een functiegroep. Die functiegroep krijgt een plek in het loongebouw. Ontdek in 4 stappen waar je staat!

start