Banner Mijn Loopbaan
 

Actueel: check nieuwe vragen en antwoorden

Bekijk ze hier
 

Uit de praktijk

Interview
Bob Lenferink
‘Vaklieden eerlijk beoordelen’

"Met het nieuwe functie- en loongebouw kun je iedereen op een eerlijke, objectieve manier beoordelen. Het biedt structuur voor beoordelingsgesprekken", aldus Bob Lenferink.

Lees verder
Interview
Mariet Smeets
‘Twee dikke plussen’

Het nieuwe functie- en loongebouw krijgt van Mariet Smeets van Rob Smeets Schildersbedrijf uit Maastricht twee plussen. Ten eerste omdat het doorgroeimogelijkheden biedt voor mensen die al langer in dienst zijn. De verschillende functies motiveert ze om zich te specialiseren of om door te groeien naar voorman.  

Lees verder
Interview
Cathrin van der Werf
‘Gespreksstof voor in de keet’

Van der Werf Vastgoedonderhoud is al gewend om te werken met functieprofielen en houdt jaarlijks functioneringsgesprekken. “De medewerkers weten dus wat er van hen verwacht wordt”, zegt Cathrin van der Werf die zich inmiddels heeft verdiept in het nieuwe functie- en loongebouw.

Lees verder


Wat verandert er voor mij?

Wat betekent het voor mij? Wanneer krijg ik een hoger loon? Waarop word ik beoordeeld? Wat gebeurt er als ik van werkgever wissel? vragen en antwoorden

 

Voor werknemers:
Weten waar je staat

Het functiegebouw kent zeven functiefamilies met in totaal 36 functies. Je wordt ingedeeld in het functiegebouw op basis van wat je doet en hoe je het doet. Elke functie hoort bij een functiegroep. Die functiegroep krijgt een plek in het loongebouw. Ontdek in 4 stappen waar je staat!

start